четвер, 3 листопада 2022 р.

Творчість Ірен Роздобудько.

 3 листопада 1962 року в Донецьку народилася Роздобудько Ірен Віталіївна – українська журналістка, письменниця, поетеса, сценаристка. Її називають однієюз найуспішніших українських письменниць, вона – неодноразова переможниця літературного конкурсу «Коронація слова».

Письменниця у своїй творчості ніколи не обмежувалася якимись одним жанром, вона також сміливо експерементує із стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру. 

У Григорівській бібліотеці підготована книжкова викладка "Творчість Ірен Роздобудько". Всіх охочих запрошуємо познайомитись з творами талановитої письменниці. Також пропонуємо ознайомитись із кількома цитатами з книг Ірен Роздобудько«...життя не має смаку, в чистому вигляді воно – як дистильована вода. Ми самі додаємо у нього солі, перцю чи цукру. Коли життя набуває смаку – серце болить сильніше» («Ґудзик»).

«Тільки людина здатна брехати. У природі брехні не існує. Хіба брешуть дерева, птахи, вода?.. Можна жити бідно, безтямно, дурнувато, легковажно, важко, але при цьому жити чесно - необхідно. Інакше - морок, ніч, смерть... Найстрашніше - втратити віру. Її гублять раз - і назавжди... А потім шукають. І знаходять виправдання собі. Роблять вигляд, що все гаразд, і посміхаються. Але голка в серці залишається. З нею можна якось жити. Але хіба це життя?» («Ґудзик»).

Немає коментарів:

Дописати коментар