четвер, 16 березня 2017 р.

Зустріч з творчістю Генія

 Т. Г. Шевченко – людина, яка давно стала символом, знаком, легендою України. Творчість Шевченка не просто поетична творчість, а філософія і мудрість. Повністю пізнати Шевченка, вивчити, усвідомити просто неможливо. Він настільки багатогранний і невичерпний що безкінечний. Читаючи його твори, просто неможливо не захоплюватись його ерудицією і широким діапазоном сприйняття світу мистецтва, літератури. А тому кожна зустріч з його творчістю – це нові і нові відкриття.

      Зараз по всій країні проходять Шевченківські дні. Зустріч з творчістю Т. Г. Шевченка відбулась і у Григорівській сільській бібліотеці. Бібліотекою була підготовлена та презентована книжкова виставка «Живлять серце Тарасові джерела» та проведена поетична години «Юнь шанує Кобзаря». Бібліотекар Горбалюк Г. В. підготувала бібліографічний огляд літератури представленої на виставці, ознайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом поета, його літературним доробком.
          Молодь села з натхненням брала участь у конкурсі на краще читання поезії Шевченка. Переможці конкурсу Гуцалюк Діана, Кучерук Софія, Гризовська Марія дуже майстерно і пристрасно декламували вірші великого Кобзаря. У проведенні поетичної години також взяли активну участь Власов В., Прокопюк Б., Власова М. Художній керівник Григорівського СБК Миколюк Т. М. розповіла про цікаві факти з біографії поета.

Немає коментарів:

Дописати коментар